♥| Follow ✈ | Dashboard ✖ |♥
//AREKISHKIDDO ♚
Disclaimer

Navigation : touch hover image



L✦ O✿ V♥ E♡

Annyeonghaseyo,  Chingu(s) ♥ Welcome to my awesome life. Follow me and InsyaAllah I will hit you back. :)


Who's there?




Thank you ♥

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Arekish Kiddo
Others: | |


This is our last week of school holidays!!!


Assalamualaikum, hi and annyeonghaseyo!!!!
This is our last week of school holidays!!!!! Excited tak? Excited tak?? K, actually not.. ._. Oh man, i don't wanna go to school....... I don't wanna make this pbs thingy.. It's so frustratingggg.. But, I wanna go to school to see my friends and my juniors of course.. Hahahahahahaha.. xD Hmmmm, kita kena pergi sekolah untuk menambahkan ilmu pengetahuan kita.. So exactly, school is the most important place to go.. Demi tujuan untuk belajar dan menambahkan ilmu bukan untuk berjumpa dengan kawan or else.. Huhuhuhu..

K, tetiba rasa excited nak pergi sekolahhhhhhhhhhhhhh ~ Kekekekekeke.. Eh btw, cute ann hubby i ~ Hahahahahahahahaha... Sexyyyyyyyy.. K, dah takde benda nak cakap.. Ehehehehehe.. K, sungguh bosan entry hari neh.. Ahhhhhhh, cuti neh sungguh membosankannnnnnnn.... T^T Aigooooooo......

And btw.. Kawan baik saya Victoria Fika kata dia nak pindah ke kampung dia tahun depan... Seriously, aku berharap sangat dia tak jadi pindah.. Cause nanti aku akan rinduuuuuuuuuu sangat2 dekat dia.. Yelahkan, aku dah kawan ngan daripada darjah 3 lagi.. Huihui.. Kalau dia pindah, nanti aku dah takde kawan nak lepak waktu cuti, buat kerja gila, tweet sesama and celebrate birthday sesama.. Nanti ahli geng yang lain pun rinduuuuuu.. Aku berharap sangat kau tak jadi pindah ohhh.. Aku sayang sangat kat kauuuu..  Please don't leave me, kay? :'( -Closed about this story-

Hoiiii, my boyfriend is so dang hot.. Hahahahahaha... xD (Haha, tetiba jer.. ==')
Klah byeeeeee ~ That's all for today.. :)
Annyeong, goodbye and Assalamualaikum ~ xD