♥| Follow ✈ | Dashboard ✖ |♥
//AREKISHKIDDO ♚
Disclaimer

Navigation : touch hover image



L✦ O✿ V♥ E♡

Annyeonghaseyo,  Chingu(s) ♥ Welcome to my awesome life. Follow me and InsyaAllah I will hit you back. :)


Who's there?




Thank you ♥

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Arekish Kiddo
Others: | |


December ♥


Assalamualaikum and hello.. :)
So this is my new skins.. Huhuhuhu.. Lawa tak??? Of course la lawa ennnnnn???? Kekekekeke.. Antara semua2 yang ada dalam blog neh.. Header jer yang paling aku suka.. Buat dekat photoshop.. Si tak susah ah kan buat header gif kat situ.. =='  Cuti dah nak habis ~ Minggu depan, minggu terakhir cuti.. Lepastu, masuk sekolah balikkkkkkkkkkk ~ Yeay!!!!!!!!!!! :D

Damn, tak sabar nak jumpa kawan2.. Kekekeke.. Umairah, Syafiqah, Maryam.. Ummm, semua orang ah senang citer.. Hahahaha.. Lagi satu, tahun depan aku nak tengok muka2 budak junior petang.. Hahahahahaha.. Mesti omey2.. xD Nak buli diorang ah tahun depan.. Kekekeke.. (Mentang2 jadi budak senior sesi petang) Ahhhh, aku barang2 sekolah semua tak beli lagi.. >.<

Ummmmmmmmm, btw.. Korang cuti2 neh pergi mana oh? Kalau pergi luar negara, untung gila ohhhh.. Macam orang tuh.. Haihhhh.. Aku duduk rumah jer.. Main game and online like a boss.. Kekekeke.. Aku keluar punnnnn, pergi rumah kawan jerrr.. Hahahahaha.. Umm! Ahad lepas aku hangout ngan kawan2 aku kat Alamanda.. Seronok jugak lahh.. Kitorang hangout 4 orang jerr.. Aku, Awin, Akif ngan Imran.. First time ohh jumpa Imran (Cousin Akif).. Hahaha.. Dia budak jaythree.. Handsome ah jugak ~ Dia pro ohh main bowling ~ And first time juga aku jumpa Ily.. Lawa gila oh diaaaaaaa.. Jelly ~ >.<

Awin yang ajak actually.. Sebab ada event 'Bowling Amal' untuk sekolah.. Maklumlah, mak dia AJK PIBG.. Huhuhuhu ~ Dia lah yang merayu apa semua suruh kitorang datang.. Hahahaha.. Awin suruh dating ngan Akif bagai.. Hahaha.. Tahpape jerr.. ==' Sakai gilaaaaaaaaa ~ Btw, Akif makin handsome ohhhh ~ Cair kotttt ~ Rambut dia dah pendek, awesomeeeeee.. >.< Nampak smart gilaaaaaaaaa ~ Kekekeke.. :3 Aku sama nasib dengan Akif.. Dapat saguhati jerrr... Lol.. Hahaha.. Imran dapat tempat pertama untuk kategori Remaja (L).. Awin pulak dapat tempat ketiga untuk kategori Remaja (P).. Pastuhhhh, Im ngan Awin dapat kategori Paling Sporting mende tahh.. Hahahaha.. Sweet jerrrrrrr.. xDDDDDDDD

Klah, that's all for today.. Annyeong ~ :))))
Assalamualaikum, bye and have a nice day ~ :D