♥| Follow ✈ | Dashboard ✖ |♥
//AREKISHKIDDO ♚
Disclaimer

Navigation : touch hover image



L✦ O✿ V♥ E♡

Annyeonghaseyo,  Chingu(s) ♥ Welcome to my awesome life. Follow me and InsyaAllah I will hit you back. :)


Who's there?




Thank you ♥

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Arekish Kiddo
Others: | |


School Holiday :)


Hello, Hello.. Dah lama tak update blog..
Wahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.. (K, gila)
Dah cuti sekolah beb!!!!!! Siapa tak seronok.. K, yang tak seronoknya takde kengkawan di sisi.. Hmmm..
Bosan lah duduk kat rumah goyang kaki jer..
Cehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... Korang tak tahu news tentang aku.. Haha..
Aku dah couple ngan sorang budak neh.. Nama dia Akif Ridhwan bin Razman..
Aku dengan dia dah sebulan.. Kitorang couple sejak 11 October 2012..
Dia handsome gilaaaaaaaaaa.. (Bagi aku ah, bagi korang maybe not)
Nah, amik gambar dia..

(Ceh, neh gambar DIA dengan cousin dia)
But wtv lah.. Aku lagi handsome daripada dia.. Hohohohoho.. :b
Serious aku lagi handsome daripada dia.. Dia comey, aku handsome..
Tak percaya??? Tak percaya sudah.. Kesah pulak aku... 
Heeeeeeeeeee.. Cer tengok gambar aku dengan dia.. 

K, wtv la.. 
Sabtu neh dia nak pergi Sydney, lepastuh New Zealand..
Hmmmm, tapi memang sakit hati gila dia pergi sana tak bagitahu.. 
Act, Izzkhan dah bagitahu aku harituh kat skype.. Tapi Akif tak bagitahu aku pun.. T^T
Wtv it is, jaga diri you elok2 kat sana nanti kayh!!
Jangan usha2 awek kat sana.. Saya tahu awek kat sana lawa and cun! 
Hahahaha, tapi saya lain.. Saya handsome.. :b
K, saya meraban.. Huhuhuhuhuhuhuhuhuhu.......... Saya sayang awak.. xx

Klah, aku nak out.. Hahaha.. Tengah hujan sekarang..
Byebye.. Assalamualaikum..
Have a nice day.. Jangan asyik tidur jer waktu cuti2 neh.. :)
Kbye.. -Sayang, Kiddo-