♥| Follow ✈ | Dashboard ✖ |♥
//AREKISHKIDDO ♚
Disclaimer

Navigation : touch hover image



L✦ O✿ V♥ E♡

Annyeonghaseyo,  Chingu(s) ♥ Welcome to my awesome life. Follow me and InsyaAllah I will hit you back. :)


Who's there?




Thank you ♥

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Arekish Kiddo
Others: | |


Kau nak apa weh? Kau nak apa?

Just letting it all out. Finals are pretty bad. 
Assalamualaikum and a very good day to you.. 
Huhu, I hate this month.. I've been bad mood all days... Hmmmm..
It's about my problems with a friend...

Hmmmmm, aku nak luahkan perasaan aku kat sini..
Cause takde sorang pun kawan aku suka stalk blog aku..
So selamatlah sikit kalau aku nak kutuk2 or luahkan perasaan enn..

Hmmmmmm, neh ada sorang kawan aku neh..
I mean, kawan 'BAIK' aku waktu darjah 5 sampai sekarang..
Dia neh takkan tahu perasaan aku sampai bila2 pun.. Walaupun dia tuh best friend aku..
And dia bukannya ada kat dalam badan aku pun..
Sekian~sekian~sekian
 
Aku tahu tahun neh aku tak banyak cakap ngan kau weh..
Itupun aku ada sebab! Kau yang taktahu apa2 nak bising..
Nak merajuk, nak marah, nak mengumpat sesemua tuh.. Dahla taktahu apa2..
Kau nak tahu tak.. Aku sabar jer ngan perangai kau!
Aku tahu kau pun sabar ngan perangai aku!
Sampai nak tweet, "Aku yg sabar dgn perangai kau bknnya kau,aku x prnh mrh pun kau tinggalkan aku selalu"

Eh, hello?! Aku yang tinggalkan kau ke kau yang tinggalkan aku?!
Kau ingat tak? Waktu awal tahun persekolahan?!
Kau rapat ngan semua orang kan?? Nak tunjuk yang kau tuh peramah sangat ah kan?!
Pastuh, masuk pertengahan tahun.. Kau dah sombong ngan diorang semua..
Kau takkan perasan weh, apa yang kau dah buat!
 Seriously, kau tak akan perasan! Aku sebagai kawan 'BAIK' kau akan perasan semua tuh..

Pastuh, kau tweet, "Selama ni aku je yg anggap kau ni bff aku padahal kau x layan aku pun ,semua org ckp mcm tu"
Eh, tolong sikit! Aku memang NAK layan kau.. Tapi, kau tahu tak apa yang kau dah buat aku?!
Aku neh anggap macam stranger jer kat kau kan?!
Kau layan BFF yang duduk sebelah kau tuh jer kan?! Aku takyah pulak layan ann?!
Selama neh, aku yang simpan semua rahsia kau.. Semua cerita kau..
Sekarang?! Kau bagitahu dekat BFF sampai mati kau tuh jer ann?!

Sekarang neh, masalahnya.. Kau nak apa ngan aku?
Kebahagiaan aku? Kawan2 aku? 
Kau amik lah weh.. Amik.. Aku tak kesah pun!
 Tapi, agak2 ah ann! Takyah ah sampai nak cerita pasal keburukan aku kat orang lain..
Kau ingat kau siapa? Kau cermin diri kau tuh dulu..

Kau nak tahu tak?! Kau dah rosakkan hubungan aku dengan adik angkat aku..
Kitorang dah tak bertegur satu sama lain dah!
 Itu yang kau nak kan?! Kau nak dia?! Kau amiklah weh!
Pastuh, kau cakap kat bestie aku Am yang aku suka kat adik angkat aku pulak?!
Kan aku cakap, aku sayang dia macam adik sendiri!
Kau tak faham ke?! Yang Am tuh pun satu, pergi percaya pahal?!

Kau tuh sebenarnya tahu kan, siapa crush baru aku?!
Of course ah, aku suka crush aku! Itupun takboleh nak fikir ke?
Menyesal aku bagitahu siapa crush aku.. 
Aku lupa yang kau neh rapat ngan crush aku tuh.. Hmmmmmm..
Tapi sekarang, crush baru aku tuh had a crush on someone else..
Baru jer minggu lepas aku suka dia, tuptupp dia suka orang lain..
Perghhhhhhh, betapa sakitnya hati aku.. 

Kau neh memang DRAMA QUEEN ah weh! 
Pandai kau berlakon kat semua orang yang kau neh tunjuk baik ah kan..
 Ingat aku tak baca DM kau? Aku terpaksa weh.. TERPAKSA baca..
Aku nak tahu niat kau sebenarnya kat aku.. 

Kau rapat ngan semua kawan2 aku..
Amir, Amirrul, Naufal and semua orang.. So what? Kau nak apa lagi?
Kau dah hasut semua orang untuk percaya kat kau..
Amirrul semua dah layan aku macam stranger! Dulu, sebelum kau rapat ngan dia.. Aku bukan main penuh interactions aku ngan dia.. 
Tapi, sekarang.. Hmmm, layan aku pun tidak.. Asyik layan kau ngan BFF sampai mati kau tuh jer..

Pastuh, kau nak cakap aku apa?
Takde perasaaan? Nak kejar hot jer? 
Aku kalau boleh.. Aku taknak sakitkan hati kau!
Tapi, disebabkan perangai kau tuh! Aku terpaksa weh!!
Aku kesiankan kau.. Aku faham perasaan kau! Tapi, kau tak pernah faham perasaan aku!
Kau fikir perasaan kau sorang jer! Perasaan BFF sampai mati kau tuh jer!
Tapi aku?! Kau takkan faham weh.. TAKKAN FAHAM..

 AKU ULANG SEKALI LAGI, KAU TAKKAN FAHAM!

-THE END-