♥| Follow ✈ | Dashboard ✖ |♥
//AREKISHKIDDO ♚
Disclaimer

Navigation : touch hover image



L✦ O✿ V♥ E♡

Annyeonghaseyo,  Chingu(s) ♥ Welcome to my awesome life. Follow me and InsyaAllah I will hit you back. :)


Who's there?




Thank you ♥

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Arekish Kiddo
Others: | |


K

Gave myself time to make this animation and watch television today because I don’t have school tomorrow. c; 
Aku tak cakap kau kejar hot..
Aku neh haaaaaaa yang kejar hot..
Pandai baca ke tak kak oii?

Wtv it is, aku memang nak minta maaf sangat2
kalau selama neh aku ada sakitkan hati kau.. Selalu tinggalkan kau.. 
Aku tahu dah tak boleh buat apa2 untuk memperbaiki semula persahabatan kita neh..
Sebenarnya, aku tak benci diri kau.. Aku tak kesah kalau kau nak kurus ke apa ke..
Aku tak kesah nak kawan ngan kau walaupun kau tak hot, kurus ataupun lawa..
Apa salahnya kalau aku nak berkawan dengan kau..

Aku faham perasaan kau bila kawan dengan aku..
Mesti kau akan rasa macam "aku neh tak hot, aku tak layak nak berkawan ngan kau"
Weh, apa salahnya kalau kita berkawan? Kita berdua manusia biasa juga..
Hot tuh bukannya boleh bawak sampai ke mati.. 

Can you accept my forgiveness?
I know you won't cause you hate me alot right?
I know I'm wrong, I know I'm stupid..
Aku cakap tak terfikir langsung, asyik main lepas jer..

Pasal aku ngan Naufal pun..
Aku yang buat dia marah sebab aku emo sangat waktu tuh..
Aku tak berfikir sebelum nak bercakap dengan dia..
Aku dah bengap sangat sampai aku buat dia marah... Hmmmmm..

Aku minta maaf sebab tuduh kau macam2..
Kalau kau taknak maafkan aku.. Takpelah.. 
Kalau kau dah taknak terima aku sebagai kawan kau pun takpelah..
Aku redha.. Nanti dekat akhirat aku taktahu nak jawab apa kalau ditanya.. Hmmm..

Aku harap sangat kau maafkan aku..
Aku nak hati aku, hati kau akan tenteram...
Aku taknak hidup berdendam or else..

And satu lagi.. Aku minta maaf sangat kalau aku ada rosakkan hubungan kau dengan seseorang..
Aku tahu, aku kawan yang paling JAHAT yang kau pernah ada..
Disebabkan aku, kau menangis..
Disebabkan aku, kau bad mood..
Disebabkan aku, kita punya hubungan persahabatan menjadi renggang..

Hanya ENAM SEBAB kenapa aku HILANG, 
1st sebab perasaan jealous aku..
2nd sebab aku sakit hati..
3rd sebab aku berjiwa yang tak beberapa nak matang lagi..
4th sebab perasaan 'tidak kesah' sudah tiada lagi..
5th sebab aku fikir bila aku masuk sekolah menengah aku akan jadi lebih matang..
6th sebab aku ingat kalau kawan dengan semua orang aku akan rasa macam disayangi..

That's all.. And kalau kau nak tahu..
Aku tak pernah BENCI kau pun.. Aku sebagai kawan, aku ikhlas berkawan dengan semua orang.. Especially, KAU.. 
Kau lah satu2 kawan yang paling lama yang aku pernah ada..
Jangan disebabkan perasaan hubungan persahabatan kita menjadi renggang..
Kita berkawan semula? *hulurkan tangan*
Dan satu lagi, pasal HAK.. Sorry, kita takde HAK nak tuduh kamu macam2 kan? 
Sorry sangat2... :(
Kita berkawan semula dan mulakannya sekali lagi? *hulurkan tangan*
Nur Balqis Nadhirah Nazarudin berjanji akan menjaga persahabatan kita ini.. Dan tidak lagi mementingkan diri sendiri..
Kita taknak jadi orang yang munafik.. So kita simpan janji2 kita itu..
So kamu bagaimana pula?
Kamu nak berkawan semula dan jadi seperti biasa?
Ataupun masih nak memerangkap diri kamu dalam perasaan yang benci?
It's your choice now.. Kita takkan paksa kamu.. :)

I’m so sorry for not being able to draw something nicer today, I went to an engineering program for 3 hrs! u~u I hope you stick with me, and I’ll be able to post something better tomorrow. Thank you so much everyone!


Maybe, you'll think like this picture right? 
|
|
|
|



Kita tak kesah kalau kamu tak maafkan kita..
Tapi, ingatlah.. Kita taktahu macam mana kita nak jawab dekat akhirat nanti.. 
K, that's all.. Byebye.. :')