♥| Follow ✈ | Dashboard ✖ |♥
//AREKISHKIDDO ♚
Disclaimer

Navigation : touch hover image



L✦ O✿ V♥ E♡

Annyeonghaseyo,  Chingu(s) ♥ Welcome to my awesome life. Follow me and InsyaAllah I will hit you back. :)


Who's there?




Thank you ♥

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Arekish Kiddo
Others: | |


April Wish

So hey! Assalamualaikum! :)
It's been a long time I didn't update my blog. How are you guys? I hope you guys are just fine. Hihi, btw dah habis dah cuti seminggu. Waaaaaaaaa nak nangis, hahahaha sebab homework banyak yang tak siap lagi -.- Letih la buat homework T.T Cikgu si tak kejam pulak tu enn kasi homework banyak2, sedih ah cenni. 

And btw, sekarang nieh kawan2 aku dah ada crush bhaaaaaaaaaiiii. Hahahahahahahaha. :3 Amalin dah ada crush, Afiq dah ada crush, wuuuuuuuu, daebak! :) Hahaha, tapi yang aku risau satu jer, bila dah ada crush bestfriend dilupakan T.T Yelahkan, siapalah aku ~ Wuuuuuuuu, Afiq ah yang paling aku takut ;b Nanti kang jadi macam Amm, macam strangers dah aku dengan dia, sedih pulak. Tapi aku still lagi anggap Amm sebagai bestfriend aku! :)) I'll never leave him, cehhhhh. 

INSTAGRAM AKU DAH TAKDE GAMBAR WOAHHHHHHHH!!!! Happy Arekish is happy. Hahahahaha, taktahu kenapa aku rasa happy gila bila delete semua gambar dekat instagram. Aku rasa tenang jer hidup aku bila orang tak tengok gambar aku. Sebab aku tahu aku tak lawa macam diorang, pandai edit gambar or wtvr. Aku just guna instagram untuk syok sendiri, aku pun taknak lah orang cakap aku perasan lawa or else. So now, aku guna instagram untuk like gambar. ^-^ Gambar diorang sumpah lawa2, jealous gila kotttt.

Okay, about my April Wish, hmmmmmmmmmmmmmmmmm I want him to online Garena, just once pun okay laaaaaa. Dia punya wifi masih rosak, sedih ah cenni. T.T Dapat whatsapp ngan dia jer, hmm itupun okayla, at least dapatlah jugak contact. And then, I wanna load my brain with lot of cool stuff like ideas, creativity, games thingy and of course school thingy (Adakah itu terkira dalam 'cool stuff'). Ahhhhh wtvr, and next month is MAY!!!!!! My very favorite month!!! Which is my birthday, on 19th May. He he he he he. 

And then, my life are kinda weird when I know someone talk shit about me. It hurts me a lot. They don't know who the really am i and just judge me like they really know me. Well, I know everyone's hates me but hell yeah who cares? Nak kutuk aku macam2? Kutuk ah, kau yang dapat dosa. Kutuk/hina secara senyap? Maybe you're afraid to show your ass. Heh, as long as I have friends beside me and they like to friend with me. They know me better. So thank you. That's all for today! Goodbye! Assalamualaikum. :)